Takläggare hjälper familj i Västerås

En del tak kan ha några år på nacken. För att försäkra sig om att det inte läcker är det en bra idé att låta en takläggare från Västerås göra en kontroll.

Huset som paret Eriksson köpte för några år sedan var vackert och de tidigare ägarna hade tagit väl hand om det. Mycket på huset var med några undantag gjort under de senaste tio åren, som det vackra taket som var täckt med lertegelpannor. När de flyttade in hade taket kontrollerats och visat sig vara i bra skick.

Nu hade det gått flera år och de kände båda att de behövde kontakta en takläggare för att se över det igen. Det föll på Elins lott att göra det följande dag. Hellre lägga ut en lite summa pengar på kontrollen än att få betala dyrt när taket blivit i allt för dåligt skick.

Takläggare kom med goda besked

En takläggare i Västerås skulle komma till huset redan om en vecka, vilket var bra nyheter. Sen var det bara att hoppas på att allt var lika positivt efter kontrollen. För att vara förberedda diskuterades om de skulle byta till ett annat sorts tak om det blev nödvändigt. Det nuvarande var trots allt ganska kostsamt.

Efter att takläggaren gått igenom taket vankades det fika och paret kunde knappt bärga sig. Taket såg fint ut och takpannorna vara av bästa material och skulle klara sig länge till. Det kunde hända att de nästa gång behövde lägga ny spont och nytt tätskikt. Men för tillfället var allt under kontroll.

1 Jul 2022