Smart att hyra buss i Västerås för träningsläger

Det spar pengar och miljö att hyra buss i Västerås istället för att resa i flera bilar. Barnen på träningsläger gillar säkert att inte alla föräldrar är med.

Det var dags för den lokala fotbollsföreningen att åka på det årliga fotbollslägret vid kusten. Som ungarna har längtat! I en vecka skulle de spela fotboll, bada och göra en massa andra roliga saker tillsammans. Men i år skulle allt bli lite annorlunda. I stället för att åka till kursgården i flera bilar skulle de åka buss.

Det hade nämligen bestämts att denna gången skulle endast fyra föräldrar vara med för att hålla ett vakande öga på barnen. Den nya ordningen visade sig falla eleverna helt i smaken och tränaren visste att de skulle få med sig en hel del förmaningar innan de satte sig på bussen.

Hyra buss i Västerås skulle bli en årlig bokning

Föreningen fanns i ett litet samhälle nära Västerås. Istället för att krångla till det hade de bestämt att alla skulle möta upp vid fotbollsplanen och resa med buss därifrån. Det skulle ta några timmar att komma till kursgården och därför hade de laddat med dryck, mackor och lite godis till barnens resa.

Ungarna älskade chauffören Arne med det samma. Han skojade och berättade om sina fotbollsbravader. Att hyra buss i Västerås hade varit en bra idé. Med lekar och frågesport gick tiden snabbt och innan de visste ordet av det var de framme. Där skrek ungarna av glädje när det visade sig att även Arne skulle stanna.

27 Jun 2022