Ska du flytta till Västerås?

Är det dags för flytt till ett av Sveriges mest centrala städer? Finns det någon annan stad som är så central som Västerås? Här är det nära till både norra, södra, västra och östra delarna av landet. Det ligger otroligt många städer alldeles i närheten av Västerås; Örebro, Eskilstuna, Uppsala, Borlänge och många fler mindre orter. Att bo i Västerås, innebär att det inte är långt till resten av Sverige.

Planera flytten för smidigast flytt

Att flytta innebär att man ska ta hand om många saker; allt ska packas, möbler och lådor ska bäras ut och in på det nya stället. Sedan ska allting packas upp och man ska komma till rätta på det nya stället. Innan man har flyttat färdigt måste man ta hand om allt som man har haft på det gamla stället. Man måste gå igenom alla ens prylar innan flytten är helt klar. Sådana saker som man inte längre vill ha, ska tas om hand. Känsliga saker ska packas in på sätt så att de inte går sönder. När man väl har packat klart måste man flyttstäda hela bostaden innan man är helt klar med den. Och en flyttstädning måste man göra ordentligt innan den blir godkän. En hyresvärd eller nästa bostadsägare kan vara riktigt kinkig med städningen. Den måste utföras på sätt som gör att den blir godkänd och att det syns att det har bott någon i bostaden innan den som flyttar in.

Så måste en flyttstädning vara

En flyttstädning måste vara mycket noggrann; alla rum ska vara tömda, även förråd, garage, balkong eller altaner måste vara helt tömda på saker. Sedan måste kyl och frys vara tömda och rengjorda, liksom andra vitvaror. Hela köket måste vara helt fritt från smutsfläckar. Köksfläkten måste tömmas på damm och var rengjord. Även badrum måste vara helt fläckfri. Golvbrunnen måste vara tömd och rengjord. Alla fönster ska vara helt rena. Det får inte finnas fläckar på tapeter, på golv eller på lister, dörrar eller på handtag. Alla nycklar måste lämnas tillbaka.

Anlita flyttstädning för städningen

Att anlita flyttstädning innebär att du slipper oroa dig för att inte flyttstädningen ska bli godkänd, om du väljer en städfirma med garantier, förstås. De städbolag som är seriösa ger njd-kund-garanti då de ser till att städa så att kunderna blir nöjda med flyttstädningen. Det visar på att de tar städningen på allvar och arbetar på ett noggrant sätt. Här kan du läsa mer om hur ett städbolag som arbetar med flyttstädning i Uppsala arbetar: https://www.flyttstädninguppsala.net.

24 Jun 2019