Självklart att hyra buss i Västerås

Det finns ingen anledning att krångla till det när företaget ska åka på en mässa i Stockholm. Enklast är att hyra en buss i Västerås för hela sällskapet.

Det diskuterades vad som skulle hända på årets företagsevent i Stockholm där huvudkontoret låg. De brukade inte spara på krutet utan skämde bort sin personal ordentligt varje år. Det enda de visste var att de skulle ha med sig saker för en övernattning. Kläder för fest och vardagsutstyrsel för själva resan.

Alla från Västerås med omnejd skulle hämtas vid busstationen i stan. Vad som sedan skulle hända var det ingen som visste. Så det var ett förväntansfullt gäng som klev ombord denna speciella dag. De hade förväntat sig ett program men inget delades ut och busschauffören hade fått order att inte säga ett ord.

Hyra buss i Västerås var smart

På vägen stannade de på en friluftsanläggning. Fundersamma lät de sig delas upp i flera mindre grupper. De skulle tillsammans utföra tävlingsmoment och snart skrattade de hjärtligt åt de galna lekarna. Efter en timme satt de åter på bussen och kördes till ett hotell i stan där de fick byta om till finkläder.

Genom att hyra buss i Västerås hade de transport hela resan och vid nästa stopp gick det ett sus av förväntan genom bussen. Den har stannat utanför en känd restaurang. Företaget hade hyrt hela stället och nu skulle det bli både show och fest. Personalen visste redan att de aldrig skulle glömma denna resan och då var den ändå inte slut ännu.

19 May 2022