Rusta och matcha – för dig som vill göra om, göra rätt

Rusta och matcha är en ny tjänst som kan fixa jobb åt dig som inte haft ett på länge. Särskilt bra för dig som fallit in i kassa mönster under arbetslösheten.

Vad gör man när man inte har ett jobb? Rullar man tummarna? Glor på TV? Käkar McDonalds sju gånger i veckan? Sannolikt inte. Det finns nämligen ingenting som säger att man måste leva ett tråkigt liv bara för att man är arbetslös. Däremot är det lätt att man faller in i det ändå. Även fast man inte måste.

Det är nämligen mycket nyttigt för människor att arbeta. Rätt arbetsmängd på rätt arbetsplats kan till och med få människor att känna sig direkt lyckliga. Det här vet säkert du som saknar just en arbetsplats och ett jobb. Även om du försöker fylla vardagen med givande aktiviteter inom din budget, är det faktiskt rätt svårt att komma upp i den meningsfullhet som ett gott arbete kan göra.

Arbetsförmedlingen har information om Rusta och matcha

Om du varit arbetslös under mycket lång tid kan det dock vara svårt att komma in på arbetsmarknaden igen. Kanske har du arbetslivserfarenhet inom en bransch som är helt irrelevant på dagens arbetsmarknad. Kanske har du tappat all din sociala kompetens under dina arbetslösa år. För dig kan Rusta och matcha vara ett bra alternativ.

Rusta och matcha är en tjänst som erbjuds i samarbete med Arbetsförmedlingen. Du kan fråga din handläggare om han eller hon tror att du skulle kunna vara en bra kandidat för programmet. Rusta och matcha är ett program som vill ge dig som långtidsarbetslös nya möjligheter, med utgångspunkt i dig och din nuvarande situation. Läs vidare om rusta och matcha på denna sajt: www.rustaochmatcha.biz

23 Nov 2022