Det är tryggt med en däckpartner

Tillhör du dem som vill ha hjälp med sin bil och få service när det gäller däcken? Då behöver du en pålitlig däckpartner som sköter allt det praktiska åt dig.

När det är dags för däckbyte får du en påminnelse, och med tjänsten däckhotell behöver du inte ens förvara däcken hemma längre. Det är bekvämt, och du får dessutom uppdatering från din däckpartner om skicket på dina däck och du får påminnelser ifall däcken ska bytas innan nästa säsong.

Du får tips om olika typer av däck, och när det väl är dags för att byta däck för säsongen, kör du bara dit bilen och får jobbet gjort. Däckfirman monterar och balanserar dina däck, och den avgift du betalar för att ha ett däckhotell är väl värd varenda krona.

Däckpartner kan lagreglerna

Självklart vill du köra på godkända och väl fungerande däck, men det är bekvämt att någon annan håller reda på lagstadgade mönsterdjup, prestanda och kvalitet. Däckpartner ger dig frihet från bekymmer, och det är bara att ta bilen och köra. Du slipper också oroa dig för sprickor och slitage, för däckfirman kollar sådant noga.

Däcken är i goda händer hos din däckpartner, för de förvaras i rätt temperatur och är i bästa skick. Det kan vara skönt att du själv slipper ha däck i garaget. Det frigör plats för dig, och du behöver aldrig bära runt på något däck mer. För den som vill äga bil bekymmerslöst är en däckpartner till stor hjälp. Det ger en trygg bilkörning. Boka däck hos din lokala däckverkstad här: www.dackpartner.se

24 Sep 2022