Besök hos mäklare i Strängnäs

Visst är det underbart när alla har sin egen stil. Ungefär som när en mäklare från Strängnäs kan sälja bostäder genom att vara personlig, kreativ eller strikt.

Det var kris på boendefronten när Erik satte sig i bilen för att åka till Strängnäs och träffa en mäklare. Han behövde ett boende på grund av jobbet och kunde tänka sig nästan vad som helst. Å andra sidan hade han egentligen inte någon lust att flytta till Strängnäs, men kände att han inte hade något val.

Väl framme gick han till mäklarkontoret och fick se några lägenheter som kunde vara intressanta. De beslutade att de skulle titta på några stycken. Till sin förvåning hade Erik en trevlig stund och lägenheterna var bättre än han väntat sig. Mäklaren hade verkligen läst på och berättade allt han ville veta om varje objekt.

Kreativ mäklare vände intresse

Det som verkligen utmärkte denna mäklare i Strängnäs var hennes kreativitet. Hon hade redan från början snappat upp hans motvilja att flytta till orten. Så hon gjorde det till sin uppgift att få honom på andra tankar. Senare hade hon förklarat att hon inte kände sig nöjd med försäljningen om inte kunden var mer än nöjd.

Han hade inte förstått att hon hade fiskat lite om vad han tycker om. Så när de såg en sjö berättade hon om alla möjligheter till fiske. För att inte tala om den underbara naturen och möjligheten till vandring. Så utan att Erik hade förstått hur det gick till längtade han efter att flytta till Strängnäs.

9 Jun 2022